Músiques d’entrada

“Benvinguts al llarg viatge”

Ens espera un llarg viatge, un nou curs, un camí per recórrer junts, moltes experiències a viure, moltes cançons a cantar, peces a tocar, danses a ballar, concerts a representar… I de ben segur que en gaudirem tots plegats!

“Benvinguts al llarg viatge” és una cançó alegra, plena d’energia i que desprèn un bon rotllo que s’encomana. Així són Txarango, un grup de música moderna format a Barcelona que ens vol fer començar el dia amb molta il·lusió.

Així que ja sabeu, recolzeu el vostre cap i mireu per la finestra perquè aquest llarg viatge no us deixarà indiferents.

Amb aquesta cançó començarem el nou curs.

BENVINGUTS!

“Ain’t Nobody”

Les classes de música ja han començat i és el moment perquè cada curs mostri les seves habilitats més artístiques. Per aquest motiu començarem el dia amb la cançó “Ain’t Nobody”, la qual acompanya als i les nenes de sisè en la seva actuació de body percussion.

“La rumba de les castanyes”

La tardor ja ha arribat i amb ella els colors vermell, marró, groc i taronja, també el soroll “cric crec crac croc” de les fulles seques al trepitjar-les i sobretot les castanyes, que tant ens agraden torradates al foc.

Què millor que celebrar l’arribada de la tardor amb “La rumba de les castanyes”.

Comencem doncs el dia amb molta alegria!

Leonard Cohen

Aquesta setmana dedicarem les nostres entrades a l’escola al cantant, poeta i novel·lista Leonard Cohen, que ha mort recentment. Durant tota la setmana gaudirem d’algunes de les seves cançons.

Aquí us penjo un vídeo homenatge a una de les cançons més famoses de Leonard Cohen…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *