Activitats de lectura i escriptura a Olvan

Activitat d'animació a la lectura

A l’escola d’Olvan els alumnes de primària estem fent uns tallers lingüístics de dos tipus: un de lectura on aprenem a millorar l’entonació i fem treballs de comprensió, i un altre d’escriptors on aprenem diferents tècniques i acabem escrivint i il•lustrant cadascú el seu conte.
Una de les activitats relacionades amb el taller de lectura va ser la visita de la Jordina, dins del programa d’animació a la lectura de la Generalitat. Ens va explicar una versió una mica particular d’un conte sobre un eriçó que podíem trobar al Llibre “Contes de tots els colors” de l’editorial La Magrana. Vam mantenir l’atenció durant quasi una hora i participar animadament. És un bon exemple de la màgia que ens pot oferir la lectura.
Una activitat on desembocarà la feina del taller d’escriptors serà la presentació de cadascun dels llibres que hem escrit els alumnes, amb intenció de vendre’n una copia per Sant Jordi. Properament penjarem propaganda a diferents mitjans de comunicació i us convidem a assistir a l’acte el dissabte 21 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *