PROJECTES ESCOLA FEDAC ANUNCIATA

L’Escola FEDAC Anunciata de Gironella té com a un dels seus grans objectius, preparar els nens i nens d’avui per un món del demà, que no sembla pas gens fàcil !!! És per això, que entre els seus grans eixos d’acció s’inclouen quatre projectes que considerem de vital importància.

Aquests són:
• Escola Verda
• Escola 2.0
• APS
• Escola 3L
Avui en fixem en aquest darrer projecte., anomenat també “escola trilingüe”, i concretament a l’aprenentatge de l’anglès.
Com a escola, estem adherits a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, la qual al 2008 va signar un acord amb la Universitat de Cambridge. En virtut d’aquest acord es poden realitzar alguns dels exàmens de Cambridge en el propi centre.
Hi ha unes proves que estan dissenyades per a nens i nenes entre 7 i 12 anys, que tenen el títol de (YLE) Young Learners English Test.
En aquests exàmens els i les alumnes fan tasques molt diverses per avaluar totes les habilitats lingüístiques, amb la finalitat que se sentin motivats en els seus primers passos en la certificació de l’anglès que saben. Així doncs, la prova consta de 3 parts:
• Comprensió lectora i Expressió escrita
• Comprensió auditiva
• Expressió oral
També tenen la peculiaritat de ser uns exàmens corregits a Cambridge i que els examinadors orals són tots formats per Cambridge ESOL.
Amb la intenció d’impulsar la llengua anglesa a la nostra escola, entre moltes altres accions, dins l’horari lectiu preparem els i les alumnes d’Educació Primària pels exàmens d’anglès de Cambridge.
També facilitem als ex-alumnes de l’escola el fet de poder-se venir a examinar al centre.
Aquest curs 2011-2012 ja és el tercer any que repetim l’experiència. Els dos anteriors van ser molt satisfactoris. Esperem que aquest tercer ho sigui tant o més !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *