Dia mundial de la poesia

Avui és el dia mundial de la poesia. Els nens i les nenes de cicle superior de l’Escola Sant Marc hem escrit uns poemes per celebrar aquesta diada. Hem elaborat tres haikus per solidaritzar-nos amb el poble japonès.

Els haikus són poemes de tres versos d’origen japonès, el primer vers està format per quatre síl·labes, el segon per sis síl·labes i el tercer per quatre síl·labes comptant fins l’última síl·laba tònica; no és necessari que tinguin rima.

Esperem que us agradin i us convidem a escriure haikus als comentaris d’aquesta entrada. Entre tots omplirem de poemes aquest bloc.

La por i els crits
del tsunami sorgits
estan patint.

Els japonesos
estan molt espantats
pel gran tsunami.

Han esclatat
les centrals nuclears
fum ha sortit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *