Tallers d’Escola Verda

A L’ESCOLA D’OLVAN FEM TALLERS D’ESCOLA VERDA

Volem felicitar a l’escola Anunciata per ser escola verda i la resta d’escoles que també ho són.
Nosaltres, l’escola d’Olvan, també som una altra de les 42 escoles que vam anar a recollir el distintiu d’Escola Verda el dia 16 de novembre a la Delegació Territorial de la Catalunya Central del Departament d’Educació.

El reconeixement d’Escola Verda se’ns ha concedit pel Projecte de Cohesió Ambiental i el Pla d’Acció que vam presentar a finals del curs passat i que realitzarem durant 3 cursos. Si els voleu consultar, també estan penjats a la web de l’escola.
Per a poder treballar en els objectius que ens vam proposar una tarda a la setmana tots els nens/es de l’escola fem TALLERS D’ESCOLA VERDA:
Cura de l’entorn:
– En aquest taller aprenem a tenir cura de les plantes, dels arbustos…més que res com cuidar-les:regar-les, posar-hi adob o terra quan ho necessitin, trasplantar-les, netejar la seva jardinera…
Usos i aplicacions de les plantes:
– Al taller d’usos i aplicacions posem en pràctica l’aplicació i ‘ús
que podem fer amb les diferents plantes remeieres i aromàtiques que tenim a l’escola i a l’entorn. Estudiem les seves propietats i ho apliquem. Hem fet una bossa d’olors amb espigol i romaní, una infusió de menta amb mel i farem altres coses molt interessants.
Coneixement i classificació:
-Estem fent un herbari, que prepararem durant dos anys. Aquest curs estem estudiant el clima i com classificar fulles i flors. També estem reconeixent les plantes i els arbustos del pati.

FELICITATS A TOTS/ES PER SER ESCOLA VERDA!
ARA NOMÉS QUEDA QUE CADA DIA ENS ESFORCEM PLEGATS PER A SER MEREIXEDORS D’ AQUEST TÍTOL .

foto-escola-verdaolvanreduida1

One thought on “Tallers d’Escola Verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *