L’escola d’Olvan fa 40 anys

El proper dissabte 12 de juny, l’Escola d’ Olvan celebrarà el 40è aniversari de l’escola i la jornada de portes obertes. Durant la celebració es presentarà el llibre “Escola d’Olvan. La nostra història”, fruit d’un projecte sobre la memòria històrica que ha portat a terme durant dos cursos l’alumnat de cicle mitjà i superior. Aquesta pulicació pretén ser un homenatge a tots/es els que han col·laborat, a tots/es els que han passat en algun moment per l’Escola d’Olvan (professionals, pares, alumnes…) i, sobretot, a l’alumnat que hi ha treballat.
Amb motiu de la celebració, durant la jornada es faran un seguit d’actes i activitats. Al matí hi haurà un taller teatralitzat pels nens i nens de l’escola. A la tarda es realitzaran actuacions musicals per part dels alumnes, hi haurà un berenar per tots els assistents i tot seguit el grup d’animació Koloraines ens farà participar i gaudir a tothom de la festa. Paral·lelament, es podrà visitar l’escola i l’exposició de fotografies i material antic.
Convidem a tothom a participar en la festa. És un bon moment per al retrobament amb el passat de mestres, alumnes, pares… que en algun moment hagin tingut alguna relació amb l’Escola d’Olvan. Junts podem recordar el passat, veure el present i projectar el futur.

Coberta publicació 40è aniversariPrograma Festa 40è aniversari

Seguidament us detallem el programa, esperant que hi pugueu assistir:
Matí: a les 12h taller teatralitzat “Bon Profit” per els nens i nenes de l’escola.
Tarda: A les 16.30h – exhibició d’aeròbic i actuacions dels alumnes
Tot seguit:
– Presentació de l’acte i de la publicació sobre la història del centre.
– Descoberta del nom de l’escola i parlaments.
– Apagada de les espelmes del pastís.
– Entrega dels llibres.
– Berenar.
– Actuació del grup d’animació Koloraines com a fi de festa.

Jornada de portes obertes! Exposició i fotos! Inflable i maquillatge infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *