La castanyada a l’Escola d’Olvan

El passat divendres 30 d’octubre els alumnes de l’escola d’Olvan van celebrar la festa de la castanyada amb la col·laboració de tothom. La celebració es va fer al pati de l’escola aprofitant que feia molt bon temps.
Els nens i nenes d’educació infantil van elaborar panellets de pinyons, d’ametlles i de xocolata, que estaven boníssims. Els de la classe de 1r, 2n i 3r, van fer les paperines per les castanyes i es van responsabilitzar dels grups de la gimcana que van organitzar els més grans. Els alumnes de la classe de 4t, 5è i 6è van preparar una gimcana per la resta de companys. Durant dues setmanes van estar organitzant les diferents proves. La preparació de tots els detalls (material, ubicació, grups amb distintius…) també va resultar molt divertida i instructiva.
Quan tothom va acabar de fer les proves, tota l’escola va cantar les cançons pròpies de la festa. Mentrestant va arribar la castanyera, gràcies als alumnes més grans, i va repartir castanyes per tots. Van seure plegats i van menjar les castanyes i els panellets que van fer els petits de l’escola.
Va quedar una festa molt lluïda i s’ho van passar molt bé. Al final els qui ho havien preparat es van quedar a recollir i van aprofitar per enfarinar-se mentre escombraven el pati.
Després els alumnes de 1r, 2n i 3r van fer una carta conjunta d’agraïment als grans per haver preparat aquesta festa, ja que s’ho havien passat d’allò més bé.
Els agrada fer festes i activitats on hi participen tots els nens i nenes de l’escola.

castanyada_olvan 2009

castanyada_olvan 2009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *