Erugues a les cols!!!!!!!!

Hola bon dia!!!!

Som l’ Abel , en Pol , l’Albert i en David de 5èA.

A l’hort hem fet les següents coses:

Només arribar hem vist que les fulles de les cols estaven plenes d’erugues!!!!! L’ Amadeu ens ha dit que no es pot posar cap producte perquè l’hort és ecològic. Les hem hagut de treure una per una!!!!!!!

Primer de tot hem tret les fulles de l’hort (que hi havien moltes !!!) i les hem recollit amb un rasclet . També hem  lligat amb una corda les faves perquè creixin cap amunt. Primer hem lligat les cordes a les canyes que estaven col·locades i clavades. Una vegada hem tingut les cordes llidades, hem lligat les faves.

Mentre, l’Abel i en Pol regavem l’olivera, el nesprer, el llimoner i els enciams que hi han als testos.

Finalment  hem tret les  erugues que estaven invaïnt tot l’hort menjan-se les cols i les coliflors.

Ens  ho hem passat molt bé!!!!!

Adeú , fins la propera!!!!