Entrenament abans del partit

Salutacions, després molt temps tornem ha les noticies d’eports

Expliquem l’entrenament de la setmana passada

En principi físic defensiu es col·locaven tots a la línia de fons al costat del altres amb fila després vam fer corrent a la lina driurla amb al terra turnat posició defensiva amb sic sac després lo mateix que abans corrent fins al camp vam anar la línia de fons a l’altre cistella fins canvis de rima després accelerant.

 

Segon exercici practicanta agafa lluitar al rebot  per exemple amb el víctor i jo vam lluita ha agafar la pilota el que la captura prime ha d’anar a la altra cistella que ha de evitar que encertesi al company que fa una cistella.

 

Tercer exercici era que un defensa al principi del camp i després al atra company que fasi defensa a l’altra meitat del camp els atacants no podien botar la pilota fins que no pasaban de mig camp y quan pases del mitjà pista ja poden botar y fer un dos per un.

 

Al principi van donar 10 voltes al camp i les dos ultimes a espring despres d’aixo van anar fin a mig camp fem rodillas arriba i quan arribem a mig camp fèiem espring quan vam acabar així ens vam posar la pared fent com sentadilles i va, acaba amb uns tirs a la cistella i un partit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *