nou portal

Hem canviat d’adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 5 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Castanyada 2015
Moltes gràcies a les famílies que heu col·laborat perquè la Castanyada 2015 fos un èxit. Moltíssimes gràcies a la nostra AMPA que sempre està disposada a organitzar i col·laborar! Compartim, col·laborem, creixem i ens ho passem bé!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENS HAN ROBAT…

Aquesta matinada ens han entrat a l’escola i ens han robat. Aquest són els fets que han succeït però la trascendencia d’aquest traspassa el valor econòmic. Tota la comunitat educativa ha quedat impactada pels fets, mig incredulitat, mig impotència. L’entrada ha estat dura. Veient expedients d’alumnes per terra, records i fotos dels nens i nenes escampats, fulles, bombetes, plans de treball esquinçats, treballs dels nostres infants trepitjats, mobiliari rebentat, vidres trencats, portes trencades, termometres partits, farmacioles escampades… Ens han robat una part de l’esforç de tots i totes en una escola de tots i totes.
Cal que ens esforcem encara més per educar els nostres infants per aconseguir una societat més justa i conscient.
Gràcies a tots i totes els que heu fet que avui s’hagi pogut celebrar la Castanyada a l’escola, tots junts com sempre ho fem. Gràcies a tots i totes els que heu fet arribar les vostres mostres de suport. Gràcies al valor de la unitat i el fet d’estar junts ens dóna força.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les àvies, mares i pares ens preparen la Castanyada.


Les castanyes ja han arribat a l’escola i un grupet d’àvies, mares i pares les estant tallant per poder-les torrar el divendres! Moltes gràcies: Sandra, Amalia, Consuelo, Sónia, Misael i Judith. I que bones seran aquestes castanyes tallades amb tant d’amor…

Publicat dins de Castanyada | Deixa un comentari

CASTANYADA 2015.


Publicat dins de General | Deixa un comentari

Històries d’història.

Activitat realitzada amb els alumnes de 5è de la tribu dels Kazakhs.

Publicat dins de música | Deixa un comentari

Assesorament: Introducció a la llengua de signes catalana.

Ahir a la tarda es va realitzar a la Biblioteca Joana Raspall de l’escola Font del Roure, l’assessorament introductori a la Llengua de signes catalana. Agraïm molt l’oferiment de l’Eli Meix (Logopeda del CREDA, Centres de Recursos Educatius per a Deficients Auditius) que amb el seu entusiasme ens va transmetre de manera molt visual i pràctica les bases de la LSC. També estem molt contents de l’alt grau de participació del claustre de la nostra escola i d’altres membres d’altres centres del municipi.
L’Eli ens va fer reflexionar sobre la importància de recolzar amb signes la llengua oral (bimodal) i ens va mostrar un ampli ventall de signes propis de la LSC. També ens va parlar de l’alfabet dactilològic per treballar aspectes relacionats amb la lectoescriptura i ens va animar a iniciar-nos en l’ús de la LSC, que tot i l’esforç inicial és important anar-lo incorporant.
L’Escola aposta i continua treballant amb aquesta mirada inclusiva, potenciant un espai d’enriquiment individual i col·lectiu, i de convivència.

Publicat dins de Educació Especial i USEE, General | Deixa un comentari

Sortida 4t al Poble espanyol.

Avui els alumnes de 4t van de sortida al Poble Espanyol. Aquest matí han pujat a l’autocar direcció a Barcelona on realitzaran el taller “Treballem el cuir” relacionat amb el projecte d’aquest trimestre “Arts i oficis”. Passeu-ho molt bé!

Publicat dins de 4t | Deixa un comentari

Participació a les IV Jornada de Premis Baldiri i Reixach.

“Prop de 300 professors de tot Catalunya van compartir ahir, en una trobada a l’institut Jaume Vicens Vives de Girona, la seva experiència pedagògica al voltant dels Premis Baldiri Reixac. La Fundació Carulla va celebrar la quarta Jornada Premis Baldiri Reixac, amb la qual va valorar i compartir alguns dels treballs premiats en l’última edició d’aquests premis educatius que enguany han arribat a la seva trenta-setena edició. El director de la fundació, Carles Duarte, va inaugurar la jornada.” Diari de Girona.
La nostra ponència va estar emmarcada en els seminaris per blocs temàtics i en referència al Foment i l’ús de la llengua.


La IV Jornada dels premis Baldiri Reixac ha destacat la tasca educativa de qualitat guardonada durant trenta-set anys
La Fundació Carulla va celebrar el dissabte 17 d’octubre a Girona la quarta Jornada Premis Baldiri Reixac, en la qual es van valorar i compartir alguns dels treballs premiats a l’última edició d’aquests premis educatius que enguany han arribat a la seva trenta-setena edició.

El format d’aquesta IV Jornada dels Premis Baldiri Reixac ha consistit en un primer bloc de divuit seminaris simultanis dividits per blocs temàtics d’alguns dels temes guardonats a l’anterior edició (Aplicació didàctica de les TIC i dels mitjans de comunicació, Creativitat i expressió lingüística, Foment de l’ús de la llengua, Llengua, comunicació i integració, Cultura popular i Coneixement de l’entorn). Els ponents van disposar de quinze minuts per exposar el tema, i un cop finalitzada la presentació van haver-hi cinc minuts més de col·loqui.

Els premis Baldiri Reixac, que guardonen escoles, alumnes, mestres i professors dels territoris de parla catalana, són destinats a l’estímul i el reconeixement de l’escola catalana i de qualitat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Planificacions anuals curs 2015-2016.

Ja podeu consultar les planificacions anuals per al curs 2015-2016 de tots els cursos de l’escola a l’enllaç PLANIFICACIONS ANUALS.

Publicat dins de General | Deixa un comentari