Participació a les IV Jornada de Premis Baldiri i Reixach.

“Prop de 300 professors de tot Catalunya van compartir ahir, en una trobada a l’institut Jaume Vicens Vives de Girona, la seva experiència pedagògica al voltant dels Premis Baldiri Reixac. La Fundació Carulla va celebrar la quarta Jornada Premis Baldiri Reixac, amb la qual va valorar i compartir alguns dels treballs premiats en l’última edició d’aquests premis educatius que enguany han arribat a la seva trenta-setena edició. El director de la fundació, Carles Duarte, va inaugurar la jornada.” Diari de Girona.
La nostra ponència va estar emmarcada en els seminaris per blocs temàtics i en referència al Foment i l’ús de la llengua.


La IV Jornada dels premis Baldiri Reixac ha destacat la tasca educativa de qualitat guardonada durant trenta-set anys
La Fundació Carulla va celebrar el dissabte 17 d’octubre a Girona la quarta Jornada Premis Baldiri Reixac, en la qual es van valorar i compartir alguns dels treballs premiats a l’última edició d’aquests premis educatius que enguany han arribat a la seva trenta-setena edició.

El format d’aquesta IV Jornada dels Premis Baldiri Reixac ha consistit en un primer bloc de divuit seminaris simultanis dividits per blocs temàtics d’alguns dels temes guardonats a l’anterior edició (Aplicació didàctica de les TIC i dels mitjans de comunicació, Creativitat i expressió lingüística, Foment de l’ús de la llengua, Llengua, comunicació i integració, Cultura popular i Coneixement de l’entorn). Els ponents van disposar de quinze minuts per exposar el tema, i un cop finalitzada la presentació van haver-hi cinc minuts més de col·loqui.

Els premis Baldiri Reixac, que guardonen escoles, alumnes, mestres i professors dels territoris de parla catalana, són destinats a l’estímul i el reconeixement de l’escola catalana i de qualitat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *