Musicopatia – Aula de música – Curs 2018-19

Avui hem anat al teatre Foment de Piera perquè els professors de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases ens ha regalat un espectacle – concert de música en directe per celebrar el dia dels músics, que va ser el dia 22 de novembre.

La història comença amb un noi que s’ha quedat sense veu i va al metge. Quan el metge li fa preguntes i li fan proves,  -dins el seu cap, les cames, els braços, i sobre tot el cor-, troben el que li passa: té la música a dins i vols ser músic!

Als nens i nenes els ha encantat i volen donar les gràcies per aquest regal tant especial que ens han fet. Ha estat súper divertit!!!

Clicant aquí podeu veure algunes fotografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *