6. Raó: do o càstig?

La raó és la facultat per la qual els humans suposadament ens regim,  però jo em pregunto: és realment aquesta raó prou poderosa per  guiar-nos pel millor camí, o el simple fet de creure que amb la raó sóm superiors la converteix en un càstig persistent amb el qual hem de viure?, per això, la imatge que he sel·leccionat mostra un cervell ( on estan els nostres pensaments i per tant la raó) agafat per una mà, ja que sempre serem animals racionals, no ens podem desfer de la raó, però potser la vida seria més senzilla  vivint tan sols a través d’instints, sense altres preocupacions ni valors individuals, ni explicacions racionals que fóssin un càstig per a la humanitat.

Marina Peris Betlloch

2n Batxillerat B

raó, humanitat, instints

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *