Realment, el que veiem és real o es tot producte de la nostra ment?

he triat aquesta fotografía perque realment no saben que es real o que es fruit de la nostra imaginació o simplement dels nostres desitjos o somnis que tenim, amb aquesta pregunta i foto m'agradaria transmetre un sentiment de duda i a la vegada de felicitat, perque sigui com sigui la resposta d'aquesta pregunta sempre son nosaltres qui contrólem la nostra ment.

he triat aquesta fotografía perque realment no saben que es real o que es fruit de la nostra imaginació o simplement dels nostres desitjos o somnis que tenim, amb aquesta pregunta i foto m’agradaria transmetre un sentiment de duda i a la vegada de felicitat, perque sigui com sigui la resposta d’aquesta pregunta sempre son nosaltres qui controlem la nostra ment.

adrian montero
1 batxillerat B
realitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *