Tot ha de tenir sentit?

56
He triat aquesta fotografia perquè crec que reflecteix l’absurd del nostre món avui en dia; sobretot pel que fa a la nostra economia, aquest sistema capitalista per el que ens regim i el qual cada cop trontolla una mica més. Té sentit tot el que estem vivint? Mirem-ho des dels ulls d’un nen, un nen que encara té molt lluny totes aquestes preocupacions, un nen que tot i l’edat comença a intuir que alguna cosa no està funcionant com hauria. Però quina és la seva reacció davant del que no enten? Davant d’un món que com el llibre que està llegint, està absolutament capgirat? La seva reacció no serà la por, ni la preocupació. La seva reacció serà el riure, en front del que li queda massa gran, del sense sentit. Però només a ell li queda massa gran?

Laia Delgado Montfort
2nA
FIlosofia política/ Antropologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *