Realment, valorem el que tenim?

Realment, valorem el que tenim? A vegades quan mirem aquestes fotos ens parem a pensar que pasaria si estiguèssim a la situació, però ho veiem com una realitat molt allunyada i cada vegada son més les persones que viuen al carrer, menjant les sobres que poden i dormint sota un sostre, i amb molta sort si ho troben. Ens hem de posar en la pell d’aquestes pobres persones i donar més importància al que tenim. No mirar tant per el que tenen els demes i vull tenir jo. Pensar que les coses podrien anar pitjor fins al punt de que no vulguèssim viure més, si és en aquesta vida on els rics son molt rics i els pobres massa pobres.

DANA AVILA
1r BATXILLERAT C
Antropologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *