EXISTEIX LA LÍNIA RECTA O ÉS UNA PART DINS D’UNA ESFERA GEGANT?

HE TRIAT AQUESTA FOTOGRAFIA PERQUÈ LA TERRA REPRESENTA LA ENORME ESFERA ON, DINS D’ELLA HI HA UNA LINEA RECTA COM PODRÍA SER UN CARRER, UNA CARRETERA, QUALSEVOL COSA QUE PER NOSALTRES SIGUI RECTA. L’EXPLICACIÓ A LA MEVA PREGUNTA AMB RELACIÓ A LA FOTOGRAFÍA ÉS QUE NOSALTRES PODEM VEURE EN QUALSEVOL LLOC UNA LÍNIA RECTA A TRAVÉS DEL SENTIT DE LA VISTA, PERÒ REALMENT SABEM QUE EL NOSTRE PLANETA ÉS RUDÓ. PODRIEM DIR QUE ELS NOSTRES SENTITS ENS ENGANYEN ? O QUE NO VEIEM REALMENT LA REALITAT? AL SEGLE XV, LA GENT D’AQUELLA EPOCA, CREIA EN LA TEORIA QUE LA TERRA ERA RECTA, JA QUE ELLS VEIEN TOTA LA SUPERFÍCIE QUE HABITAVEN RECTA FINS QUE CRISTOBAL COLON VA DIR QUE LA TERRA ERA RUDONA QUAN VA ARRIBAR A AMÈRICA. PER TANT, TENIM LA MATEIXA SENSACIÓ QUE EL SEGLE XV, LA TERRA ÉS RUDONA PERÒ LA VEIEM RECTA. LAIA RUDÓ DÍAZ 1 BATX B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *