Estem segurs de que els diners no donen felicitat?

He elegit editar un parell de fotografies per donar mostra d’aquesta imatge, i intentar donar explicació a un dubte mundial, “Els diners donen felicitat?”
Molta gent opina que si, i molta altre opina que no, jo soc dels que creuen que si, però no abusivament, m’explico; en aquesta societat els diners porten felicitat perque sense ell no pots fer res, encara que si ets massa ric, la abundancia de poder et pot prendre aquesta felicitat. Es obvi que la gent sigui feliç sent rica, però els diners no ho son tot, perque una persona rica rodejada de soledat mai podrà ser feliç, però també ho es qe una persona pobre, per moltes amistats que tingui al costat, això no li dona de menjar ni de beure. Per aquesta raó la meva resposta a aquesta pregunta és; Si, porten felicitat, però poca.

Èric Bernabeu Calonge
1r de Batxillerat B

Ètica. Filosofia política, social i econòmica (Poder).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *