CADA FINAL POT SER EL COMENÇAMEN D’UNA NOVA VIDA.

Vam decidir doncs enganxar dues petites caixes i pintar-les de negre. Sabem que és molt típic aquest color i que no és molt original, però els motius pel qual la vam pintar d’aquest color va ser perquè tothom quan sent a parlar de la violència de gènere s’escandalitza molt, i clar que es un tema important i molt greu, però tampoc l’hem de “pintar” sempre tot tan negre o tan clar, sempre hi ha un terme mig. Bé doncs el negre ens mostra la part més negativa d’aquests fets hi a dins vam decidir doncs escriure-hi unes cançons que parlen sobre aquest temes. Una de les cançons “ Que nadie- de Malu” tracta sobre que ningú et pot fer callar, que has de lluitar per aconseguir ser respectada i ser feliç, és podria dir que es el primer pas per sortir endavant d’una situació tan dura com es aquesta. A l’altra cara de la caixa hi ha una altra cançó titulada “Ella” i interpretada per la cantant Bebe. Aquesta segona i última cançó representa el següent pas de plantar cara al problema, la cantant ens mostra la gran felicitat que sent al saber que ara ja pot ser ella mateixa i que mai més ningú manarà sobra la seva vida. També hi vam decidir afegir dues fotos, una dona mostrant amb la mà el símbol de PROU i l’altra foto és una noia somrient perquè per fi ha plantat cara al problema i pot començar una nova vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *