Emocions inolvidables…

Bé, la nostra caixa està inspirada en totes aquelles víctimes que han patit o que encara pateixen d’aquesta plaga com és la violència de gènere. La caixa per fora la varem pintar del color del dol, el negre. Color que dennota tristessa, fos-

cor… el que ha hagut de passar una dona en els moments que patia d’aquesta violència.

Fins on arribarem…?

Per fora sembla no ser diferent a les altres, potser el temps ha pogut recuperar el somriure d’aquesta, pero per dins encara hi ha els sentiments i emocions que aquesta va sentir un dia. Aquests sentiments no s’obliden, això queda memoritzat per sempre i mai torna a ser el mateix.

 

 

El color vermell de l’interior de la caixa és dennotació de passió, pero a la vegada de sang,  possiblement de la sang de la dona al rebre els cops d’ell.  La frase que ocupa la part superior, “Fins on arribarem?” deixa entreveure que aquest fet porta anys passant en la nostra societat, i que no s’acaba d’erradicar del tot. Als extrems de la caixa hi hem posat unes benes, amb el significat de curar les ferides. Les paraules enganxades al fons de la caixa són els sentiments esmentats abans, els que hi hauria d’haver en una relació, i també els que apareixen en una relació en la qual existeix violència de gènere.

I finalment, al mig de la caixa es veu el símbol de la dona, amb el qual volem mostrar el nostre recolzament cap a l’objectiu tan volgut per la societat actual, una societat igualitaria i lliure de masclisme.

 

Jairo Cotrina, Jose Mendoza i Dídac Soler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *