Històries d’enquadraments. Maria Garrido

Històries d'enquadramentsHi havia una vegada, dos homes grans que els hi agradava molt anar al parc junts. Cada dia observaven molts ocells, i un dia, van veure un ocell petitó ferit. El van agafar i el van portar al veterinari per veure que li passava.

El veterinari va dir que s’havia trencat l’ala i que moriria si no el cuidaven i li donaven els medicaments. Llavors, els dos ancians, van decidir cuidar-lo fins que es va posar bo.

La sorpresa dels ancians, va ser, que, l’ocell, era una fada, que s’havia convertit en ocell per veure si la gent era bona o no. Així, que al veure que els dos ancians havien sigut bones persones, els va concedir, un desig a cadascun.

Maria Garrido 2n eso A1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *