Històries d’enquadraments. Carolina Rodríguez

A partir de SeuratUn dia de records

Dia 6 de maig. Fa 2 anys de la desaparició del marit de la Sophie, en Jack.

Ella, com cada dia, segueix passejant per aquell parc, que sempre anaven ells dos, aquell parc tant especial, on li va demanar matrimoni. Ella passejant per allà amb en Black, el gos que ell li va regalar, va aturar-se i es va asseure en el lloc on ells es van trobar per primera vegada.

Va començar a recordar tots els moments que havien viscut allà, feliços i tristos, ella els recordava igualment, l’estimava molt. No tenia ganes de fer res, era un dia trist per a ella.

En Black volia jugar, però ella estava en el seu món, pensant en tot, i no li feia molt de cas. Tot li recordava a ell.

La gent la observava, ja que ella estava quieta tota la estona, però ja sabien el perquè.

Va decidir quedar-se tot el dia, necessitava estar sola, amb l’esperança de trobar-lo algun dia. En aquell moment sona el telèfon era la seva millor amiga, ella suposava que la trucava per saber com estaria, però ella va decidir apagar el telèfon, perquè sabia que la trucarien més vegades, i no volia.La Sophie, actualment està coneixent a un noi, molt guapo, no tenen una relació oficial, perque ella no vol córrer, ja que encara té en ment a en Jack. No l’estima, però es molt especial per a ella, alomillor algún dia l’estimarà, però encara no. La tracta molt bé i ella vol estimar-lo tant com estimava a en Jack, i ja porta un any enamorat de ella. Fa moltes coses per a ella, i la Sophie té pena per en Brian perquè ella no sent el mateix que ell.

Ella viu en una mentida, no per culpa dels altres sinó per ella, somnia en que un dia d’aquests el trobarà, però en veritat molta gent ja el dona per mort. Encara no ha reaccionat, no ho vol creure.

Per altre banda en Brian, li vol fer veure que està mort, i ja han discutit moltes vegades per aquest tema perquè ella encara no s’ho creu. Ell està una mica cansat sobre tot això, però vol aguantar fins aconseguir el seu amor.

Qui sap, potser està mort en Jack o potser no, potser tindrà una relació amb en Brian o no.

La Sophie sempre l’esperarà a en Jack en aquell parc, tant com en Brian esperarà a ella.

Carolina Rodríguez, 4A3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *