Històries d’enquadraments. Álvaro Bravo

Històries d'enquadramentsA simple vista, aquest sofà sembla normal. Però si decideixes sentar-te, l’home del quadre reviveix i es posa furiós. Un noi va vindre a casa com invitat, i sense saber-ho va sentar-se. L’home, molt furiós va sortir del quadre, i li va cantar una cançó al revés, amb una veu molt greu. El noi sorprès, no va saber identificar la cançó i l’home del quadre, volia ficar-se a la anima del noi per poder sortir del quadre i ser una persona normal. El noi va intentar escapar, però el seu amic, era al lavabo i no es donava conta de res de res. Ell va sortir corrent cap a la porta però finalment el senyor del quadre li va agafar i es va ficar dins seu. Durant uns dies la gent veia estrany al noi, però el seu amic, es va adonar que no hi era l’home del quadre, i durant una sèrie d’investigacions es van adonar que el noi era l’home del quadre. Amb un home que era expert en aquests casos va poder fer fora a l’anima d’aquell home.

Álvaro Bravo Olivares 2A3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *