Històries d’enquadraments. Ana De la Cruz Molina

Històries d'enquadramentsLa desaparició
Aquell dia sota la pluja de Londres el doctor Watson va sortir a buscar el seu vell amic Sherlock Holmes, desaparegut des de feia ja tres dies.
L’últim cas que van haver de resoldre els va portar a una improvisada persecució per els carrers de Londres, cadascun perseguia a un delinqüent i es van separar. Des d’aleshores el doctor Watson no ha tingut cap noticia d’ell.
Qui sap si haurà mort. Qui sap si s’haurà anat del país. Qui sap si el tindran retingut contra la seva voluntat. Nomes queda esperar i buscar, tota la policia de Londres treballa per trobar a l’únic home que te les resposta de les misterioses desaparicions que tenen lloc a la ciutat de Londres, però aquestes respostes han desaparegut juntament amb el millor detectiu de l’historia: Serlock Holmes.
Ana De la Cruz Molina, 2n d’ESO A3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *