Històries d’enquadraments. Amelia Minguez

Històries d'enquadramentsEls rics tristos, els pobres contents

Hi havia una vegada un nen petit que vivia pels carrers de París perquè els seus pares no tenien diners. Anava sempre a demanar almoina a un carrer on passejava la gent rica.

Un dia pel matí, el nen petit va anar corrents a demanar diners a una parella que passejava pels carrers parisencs, el nen però va tornar trist al veure que al moneder d’aquella parella no hi havia més que les fotos del seus dos fills. La parella en veure al nen plorar, van anar cap el banc on es va dirigir després de demanar-li diners. La parella en arribar va explicar al nen que ells no tenien molts més diners que ell, si no que tenien una família que estimar.

Tot i que la parella no tenia molts diners, es van adonar que la gent que té més família, són les persones que viuen més felices i així doncs van obrir les portes de la seva casa per la petita família que van trobar al carrer i el marit va posar-se a treballar i a adonar-se’n que la parella tenia raó, les grans famílies, per poc diners que tinguin són les més felices.

Així van començar una nova etapa en les seves vides(molt més bona) no com la vida del senyor ric, que després d’unes setmanes va viure sol i amargat ja que va perdre l’única persona que li quedava, la seva dona.

Amelia Minguez, 2n d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *