Històries d’enquadraments. María Bustamante Rabazo

Històries d'enquadramentsLa germana perduda

Un diumenge a la tarda després de menjar, la Claudia, porta de passeig a la seva filla Lluïsa a un parc a prop de la seva casa, però el que elles no saben es que darrere d’elles, asseguda, llegint un llibre hi ha la germana de la Claudia que se’n va separa d’ella quan eren molt petites perquè la seva mare les va donar en adopció. La Lluïsa, quan va passar per davant de la dona, li va dir a la seva mare que s’assemblava molt a ella, però la Claudia no li va fer cas. La Lluïsa al final va aconseguir que la mare es girés i mirés a aquella dona, i al mirar-la, va sentir una cosa estranya dins seu. Es va acostar a ella i…

María Bustamante Rabazo, 2d’ESO A3

A partir de Un diumenge a la tarda a l’illa de la Grande Jatte, de Georges Seurat, 1884-1885

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *