Històries d’enquadraments. Pablo González

A partir deEl seu nom és Fabiàn Rexeur. Va néixer a Lyon el 14 d’abril de l’any 1842 i va morir el 5 de setembre del 1901 a l’hospital de Paris a causa d’una leucèmia
Va estudiar a l’escola de primària i secundària del seu poble, va ser un mal estudiant però ximple no era. Un dia es va interessar per la música escoltant els concerts de les festes del seu poble, i es va fixar en un instrument que el trobava molt divertit que era la trompeta.
Els seus pares van veure que el noi li agradava molt aquest instrument perquè veien que intentava tocar-lo. Tocar la trompeta li provocava molt bones sensacions, però no tenien els diners suficients per comprar-ne una. Van estalviar molt per poder comprar-n’hi una, això li va costar al pare més d’1 any per poder pagar-la.
Fabián es passava tot el dia tocant la trompeta, practicant. Un dia un senyor de negocis el va veure i li va oferir un treball i el va introduir en una banda de música.
Amb aquesta banda es va fer famós però no la fama no li va durar molt. Fabián es va separar de la banda i es va dedicar a tocar al carrer. Vivia de la caritat de la gent.

Pablo Gonzalez
4t -eso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *