SALTS (sèries de l’obturador)

Per a realitzar fotografies de salts, és a dir, capturar un instant, vam haver de treballar amb una velocitat d’obturació molt ràpida. Per exemple, una de les opcions seria 1/4000, i per aquesta opció necessitem un diafragma força obert, ja que sino ens quedaria una imatge fosca.

Els resultats podien ser diversos depenent de l’efecte que voliem aconseguir en els salts. Ja sigui capturar l’instant decisiu o el recorregut de l’acció.

La idea de l’instant decisiu és de Henry Cartier-Bresson, qui seguint aquesta forma de fotografiar ens ha deixat alguns salts. Altres fotògrafs també han estat interessats per la idea dels salts, com Lartigue, Gjon Mili entre altres.

Aquí us mostrem alguns dels salts que hem realitzat juntament amb exemples d’aquests autors que hem esmentat anteriorment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *