MACMILLAN STORY CORNER

En aquests moments en què volem conjugar més que mai l’aprenentatge amb l’entreteniment, poso al vostre abast contes i històries dramatitzades amb consells per a la seva explotació i activitats per fer.

 

THE GRUFFALO

THE GRUFFALO, explica la història d’un ratolí que surt a passejar pel bosc i es troba tres animals molt famolencs que volen mejar-se’l: una guineu, un mussol i una serp. Però el ratolí és molt llest i els parla de que està per trobar-se amb una criatura monstruosa i aconsegueix escapar de cada un d’ells.

Aquí teniu les  worksheets i les respostes per si voleu continuar disfrutant amb el conte.

 

 MR CROCODILE’S TOOTHBRUSH

En aquest conte de Bridgid Slater, Mr Crocodile busca el seu raspall de dents amb l’ajuda del seu amic el conill. Visiten als seus amics l’elefant, la girafa, l’hipopòtam per si ho han vist, però ningú sap res … aconseguiran trobar-lo?

Aquí teniu les worksheets i les respostes per si voleu continuar gaudint amb el conte.

 

PEACE AT LAST!

En Peace at Last, de Jill Murphy, acompanyarem a Mr Bear que té una nit molt moguda. No aconsegueix trobar un lloc on poder dormir i descansar, així que visitarà totes les estances de casa fins que a la fi … ho aconseguirà?

Aquí teniu les worksheets i les respostes per si voleu continuar gaudint amb el conte.

 

MONKEY PUZZLE

En aquest altre clàssic de la literatura infantil actual, acompanyem al petit mico a buscar a la seva mare. Comptarà amb l’ajuda de la papallona, ​​que us guiarà per la selva mentre van trobant-se amb altres habitants de la jungla. Un conte amb final molt sorprenent i intel·ligent i que no ens deixarà indiferents.

Aquí teniu les worksheets i les respostes per si voleu continuar gudint amb el conte.