DIARI VISUAL

Hi ha gent que té el costum d’escriure de tant en tant en un diari. Formen part de la nostra intimitat, i és per això que hi ha alguns que, fins i tot, estan preservats amb un cadenat. En ells la gent transcriu les seves experiències, el que pensen, el que senten…

Aquest apartat l’anomenem “Diari Visual”. Però com podreu comprovar no té res a veure amb els diaris dels que parlàvem abans. Primer perquè el fem públic i compartit; i, segon, perquè serà amb les imatges que expressarem els nostres neguits, les nostres idees, la nostra particular visió del món.

La mecànica és molt senzilla. Publicarem una imatge i escriurem una petita reflexió com a peu de fotografia. Podeu explicar simplement perquè l’heu escollit, o què us evoca la imatge, o quines sensacions us transmet al veure-la.

La següent imatge us servirà d’exemple.“Les inquietants mans mig obertes queden en una penombra ambigua. Es genera cert misteri, no sabem a qui pertanyen ni de qui són, perquè no podem identificar el rostre de la persona, però sabem que amb les mans també ens comuniquem”.

creando-un-desierto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *