Exercici d’ús de la dièresi

Col·loca la dièresi en les paraules que ho necessitin.

Suissos, genuines, ambigues, veina, obliques, paisos, conduien, antigues, agraia, traduia, obeies, reduim, substituim, ruina, questió, linguística, diurn, fortuit, gratuit, suicidi, aillar, pinguï, peuc, raim, terraqui, envait, maleit, produit, reull, amoinis, quocient, truita, ateisme, conduiria, jesuita, europeista, aiguera, exiguitat, oida, copiin, enviin, confluis, seguent, agraiment, cloissa, bilingue, posseia, unguent, aillament, contigues, produien, proveiment, transeunt, suicidi, rabiuts, atapeit, Montjuic.

Aquest article s'ha publicat dins de 4rt ESO i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Exercici d’ús de la dièresi

  1. montse diu:

    està mlt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *