Exercici d’accentuació i dièresi

Accentua quan calgui, els mots següents:

Alveol, fluor, eczema, missil, xofer, iber, tiquet, atmosfera, textil, hoquei, timpa, periode, Dídac, futbol, subtil, caracter, comedia, Pequin, malson, sabata, gabia, estatua, ferro, masia, cargol, album, correr, magatzem, compas, gramatica, peto, persecució, genere, canço, semafor, astucia, algu, Dublin, cabas, canem, pesol, frances, memoria, pressec, superficie, llumi, quilometre, dema, historia, polvora.

Aquest article s'ha publicat dins de 4rt ESO i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Exercici d’accentuació i dièresi

  1. alveol, fluor, míssil, xofer, íber, tiquet, atmosfera, tèxtil, hóquei, timpà, període, Dídac, futbol, subtil, caracter, comèdia, Pequín, malson, sabata, gàbia, estatua, ferro, masía, cargol, álbm, córrer, magatzem, compàs, gramàtica, petó, persecució, gènere, cançó, semàfor, astúcia, algú, Dublín, cabàs, canem, pèsol, francès, memória, préssec, superfície, llumí, quilómetre, demà, història, pòlvora, podem fer la correcció? gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *