Creem música per poemes matemàtics

Aquests dies a classe hem estat treballant a partir de poemes matemàtics. Hem de crear una base musical per fer que el poema es converteixi en cançó. Aquí teniu adjuntat i a punt per descarregar el manual que us ajudarà a crear aquesta música.

Utilitzarem l’eina d’internet www.soundation.com.

Manual_soundation

El Ramon tornarà el dia 15 de febrer, i seguirem treballant, però per treballar-ho com toca haureu de portar la cançó acabada i assajada amb la lletra, perquè el dia 22 de febrer farem la grabació final i haureu de venir amb el vestuari que vosaltres escolliu per fer l’actuació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *