Examens matemàtiques ( Batxillerat tecnològic) segon de BTX

Aquests són els examens que he fet durant aquests curs amb els alumnes de segon de BTX ( molts són exercicis de selectivitat de cursos anteriors)

geometria

2BTXsegonaavamatesbtxgeometria EXAMEN DE MATEMÀTIQUES tecnològic PRIMER TRIMESTREsuficiència

EXAMEN DE MATEMÀTIQUES tecnològic PRIMER TRIMESTREsuficiència

EXAMEN FINAL TERCERA AVALUACIÓ MATEMÀTIQUES SEGON DE BATXILLERAT

EXAMEN MATEMÀTIQUES SEGON BATXILLERAT Amatrius

Examen matemàtiques segon de BTX 18tec

EXAMEN RECUPERACIÓ 22

EXAMEN RECUPERACIÓ SEGON BATXILLERAT 23

EXAMEN SEGON BATXILLERAT TECNOLÒGIC2014-15

EXAMEN SEGONA AVALUACIÓ MATEMÀTIQUES SEGON BTX

EXAMEN TRIMESTRAL MA

examengeometria tecnologic 2015

tercer examen funciontecno

Despres de fer aquesta feina heu arribat a port… us dedico unes paraules:

Només hem compartit un curs amb alguns de vosaltres, amb els altres ja ens coneixíem; tot plegat ha estat fàcil, ha anat passant el temps entranyablement, amb alegria, amb dificultat, amb entrebancs, amb simpatia…potser el que més ens defineix a tots és la simpatia i l’empatia, no creieu? Potser per això ens hem entès tant bé.
Des del nostre origen de coordenades, la paperera, podiem observar un petit espai tridimensional, la nostra classe, que no és res més que un ortoedre; un ortoedre ocupat per persones fantàstiques plenes de valors i que en un futur d’una manera o d’un altre se’n sortiran i trobaran un bon camí. Amb els peus posats a terra, sobre un pla determinat pels vectors  i i j i que passa per l’origen de coordenades (de nou la paperera)  heu seguit (de vegades, intentat!) les explicacions que jo feia en un altre trosset  de pla perpendicular a l’anterior (al terra) i que és de color verd. Moltes vegades jo seguia la trajectòria d’un coet; sorry!!! De ben segur que molts de vosaltres en algun moment  heu sentit la sensació que un altre tros de pla paral·lel al que teníeu sota els peus us queia damunt del cap com una llosa pesada perquè no hi havia manera de seguir  o d’entendre els que jo us explicava.

Més d’un de ben segur hagués preferit posar-se a l’origen ( la paperera) i fer cistelles a una cistella imaginarà situada en el punt diagonalment oposat a l’origen i descriure paràboles perfectes, si, si , paràboles, les funcions polinòmiques de segon grau!!

De vegades he pensat que vosaltres transitàveu per damunt d’una funció que quan la x tendia a infinit s’acostava a una asímptota horitzontal y=10 ( la màxima puntuació) però la veieu inassolible (això d’arribar a l’infinit, uixxxxx). Ara estic convençuda que un dia us trobareu amb aquest 10, segur que SI…tots tindreu la vostra EXCELÈNCIA…


											
Aquest article ha estat publicat en BATXILLERAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *