Projecte “Els i Les Pirates”

Ja hem començat el projecte del tercer trimestre de P3. Primer, cada grup a la seva classe hem fet una pluja d’idees sobre el que ens agradaria treballar. De tots els temes hem triat: titelles, esports, pirates i l’aigua. Tot seguit, els dos grups de P3 hem votat i ha sortit per majoria absoluta “Els i les pirates”!!. Els pollets i els cavalls… estan molt engrescats!!

 

Quant a MONICA

Per fi, EUREKA!!. Sóc Mestre d’Educació Infantil i actualment treballo a una escola de Mollet del Vallès. Després de donar-li moltes pensades al tema, m’he decidit per fer un espai on recollir totes les cosetes que faig amb els meus petits. Aquí us donaré idees i propostes per fer amb els menuts, així com curiositats de la xarxa perquè fem els tafaners. Tots els suggeriments, comentaris, experiències i més... Benvingudes siguin al bloc!
Aquest article ha estat publicat en Contes, Descoberta de l'Entorn, General, Llenguatge Musical, Llenguatge Oral (verbal i escrit), LLenguatge Plàstic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *