La vila de Montblanc

Hem estat quasi una hora al Camp d’Aprenentatge fent una introducció sobre l’evolució de les ciutats, de les ciutats medievals i de Montblanc en concret. Hem repassat alguns conceptes apresos els dies anteriors i s’ha notat que estan apresos, encara que la traça no és la mateixa. Potser falten algunes hores de dormir. Anit va haver un poquet de sarau i alguns van experimentar la fresqueta de la nit acompanyats d’un mestre.
Després de la introducció, un autobús ens ha portat a Montblanc i, seguint un dossier, hem fet i hem anotat observacions. Durant una mitja horeta hem hagut d’anar seguint un itinerari en grups de cinc o sis i tot sols. Ningú s’ha perdut. A l’hora, tots al lloc assenyalat al mapa.
Els qui s’han retardat un poc han estat los mestres, perquè havien anat a comprar per a l’escola un DVD sobre Sant Jordi.
A la una ja estàvem un altre cop a l’alberg i ens han passat un vídeo sobre la llegenda de Sant Jordi.

One thought on “La vila de Montblanc

  1. Toni i Remei

    Hola! Moltes gràcies per mantenir-mos tan informats…
    Dóna gust veure el bé que us ho passeu! Disfruteu que això ja s’acaba!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *