L’equip de bàsquet ja està entrenant

Salutacions, després de molt temps tornem a les noticies d’eports.

Expliquem l’entrenament de la setmana passada:

Al principi vam fer físic defensiu: es col·locaven tots a la línia de fons al costat del altres en fila, després vam fer corrent a la lina de tir lliure amb el terra tornant a posició defensiva amb zig zag, després el mateix que abans corrent fins al camp vam anar a la línia de fons a l’altra cistella fent canvis de ritme i després accelerant.

Segon exercici: practicar i lluitar al rebot  per exemple amb el Víctor i jo vam lluitar a agafar la pilota. El que la captura primer ha d’anar a l’altra cistella i evitar que el company faci una cistella.

Tercer exercici: era que un defensa al principi del camp i després el altre company que faci defensa a l’altra meitat del camp, els atacants no podien botar la pilota fins que no passaven de mig camp i quan pases de mitjà pista ja poden botar y fer un dos per un.

Al principi van donar 10 voltes al camp i les dos últimes a sprint, després d’això van anar fins a mig camp fent “genolls dalt” i quan arribem a mig camp fèiem sprint. Quan vam acabar, ens vam posar a la pared fent com sentadilles i per finalitzar vam fer uns tirs a la cistella i un partit.

Autors: Kevin Planell i Karima Khayi.

Àudio: Jordi, entrenador Bàsquet Institut Bellvitge 21/22.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en Bàsquet. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’equip de bàsquet ja està entrenant

 1. Natàlia Pomareda diu:

  Hola a tots i totes,
  Quins il·lusió veure que heu començat el vostre bloc, i poder llegir aquesta notícia, on puc saber de vosaltres, i comprovar que seguiu tenint l’esport present a les vostres vides.
  Penso molt en tots vosaltres.
  Us envio una abraçada molt gran des del barri de Sant Andreu de Barcelona.

  Nats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *