Cronica del partit dels Unga Unga contra els Slam Dunkers

El passat 19 de maig es va celebrar el partit de Los Unga Unga – Slam Dunkers corresponent a la lliga sport patí 2022-2023.

Abans de començar el partit els jugadors han menjat i també han jugat una miqueta a basketball i estaven esperan que el partit comencés.

Després de que hayan menjat i fet tot el que tocava an començat a jugar con el arbitra tiran la pilota cap amunt i el grup que agafa la pilota és Slam Dunkers el jugador Alex Antón de batxillerat.

Va ser un partit alegre,l’equip dels Unga Unga que anava perdent no els importava perquè dells s’estaven divertint,també había unas chicas y chicos que estaban animando al grupo dels Unga Unga els dues grups eran mixtos pero en cada grupo solo había una chica,ellas es van esforzar mucho el grupo en el que estaban para que ganara.

Alguns jugadors no se sabían las normas i durante el partit van a prende una mica le normes.

El profesor Tony va entrar quan ja acabava el partit per a dir als jugadors que se va a cavar el temps y que es saluden i al final el partit el grup que a guanyat a sido els Slam Dunkers.

Como anécdota os contaré que la que escriu aquest article va tenir un ensurt,ja que va caure por que dos niños cuando querian agarrar la pelota de basketball se han acercado mucho ami i me an derribado pero afortunadament estic bé.

Aquest article ha estat publicat en Bàsquet. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *