COLÒNIES 6è

Com cada any, alumnes de 6è acompanyats per mestres i monitors, vam poder gaudir de les colònies que es desenvolupen a Rialp, al Pallars Sobirà, i en un marc d’aventura i lleure.

Vam compartir durant quatre dies d’esports d’aventura, com el Rafting i Barranquisme. Excursions pel Parc Nacional d’Aiguestortes i activitats de lleure dins de la casa de colònies en què estavem allotjats.

En definitiva, una estada incomparable per acabar el curs i etapa de primària.

Cliqueu la imatge per accedir a l’àlbum:

 

PSICOMOTRICITAT A INFANTIL

A l’etapa d’Infantil i des de l’àrea de Psicomotricitat, hem treballat amb tots els cicles des del mètode Aucouturier, basat en el joc lliure i espontani, a través de la sala i el material de psicomotricitat, depenent dels objectius a treballar a cada sessió. També hem treballat amb contes motors per seguir el projecte d’escola d’aquest curs 17-18.

En definitiva, els nens i nenes d’aquestes edats, han pogut gaudir per ells mateixos, sense tenir activitats dirigides, i promovent en el joc espontani en el moviment, en el cos i l’espai, com a continguts. A més dels hàbits i rutines de cada sessió.

Cliqueu a la imatge per accedir a l’àlbum:

PISCINA 1r

Els alumnes de primer han pogut gaudir tot aquest curs de la piscina i activitats en el medi aquàtic. Per alguns, el primer contacte amb la piscina, i per tant de superació. Per d’altres, un espai per posar de manifest les seves habilitats i destreses en el medi, i millorar-les.

A més, l’últim dia es va realitzar l’activitat conjunta amb pares i mares que voluntàriament van banyar-se amb els seus fills.

Cliqueu en la imatge per accedir a l’album:

EDUCACIÓ FÍSICA 5è

Aquest curs 2017-18, els alumnes de 5è han demostrat molt bona predisposició amb les activitats d’Educació Física.

Hem treballat des de l’activitat física i salut: Activitats de condicionament físic. Jocs i esports alternatius com el Touchkball i dia de la roda, i expressió corporal amb la proposta del Swing a l’escola, entre d’altres activitats. Tot això amb unes instal·lacions de primera com és el pavelló del poble.

Cliqueu la imatge per accedir a l’àlbum:

JORNADA ESPORTIVA 6è

Dins del 3r Trimestre i com activitat complementària, els alumnes de 6è han participat amb d’altres escoles en la Jornada Esportiva que es fa a les instal·lacions esportives de Sant Vicens de Montalt. Un espai de lleure, convivència amb d’altres nens i mestres d’altres escoles i instituts, i en definitiva, un matí diferent amb l’Educació Física com a activitat principal.

Cliqueu a la imatge per veure l’àlbum:

BENVINGUDA!!!

Benvinguts pares i mares, nens i nenes, al nou espai d’Educació Física, en aquest espai anirem penjant tot el que anem fent durant el curs: fotos, vídeos, articles…tot el que està relacionat amb la nostra àrea. Esperem que sigui del vostre interès i el visiteu molt!!!