Tallers Super Nova

Fa un dies vàrem fer taller SUPER NOVA de Caixa Tarragona.

Es van fer dues sessions:

1) Super Nova AnimacióTaller d’animació digital on els alumnes imaginen i creen en ordinadors històries de còmics en format digital.Súper Nova Animació! es basa en un programa de tecnologia digital didàctica que permet familiaritzar els alumnes amb conceptes lògico-matemàtics, i amb processos de programació i disseny. Aquest taller estava enfocat a crear histories per millorar el medi ambient i la natura

2)  Súper Nova Robòtica! Missió a Mart Taller de robótica per despertar l’interès de la ciència i tecnologia als alumnes d’educació primària a través d’una solució educativa on construeixen, programen i posen en marxa robots. El taller contribueix al desenvolupament dels valors de la innovació i la creativitat, així com de capacitats en els àmbits de les tecnologies de la informació i del treball en equip. Missió a Mart està ambientat en una expedició al planeta Mart on els robots programats pels alumnes ajuden a un conjunt de científics en perill.

Els dos tallers ens van agradar molt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.