Activitats conjuntes a psicomotricitat i educació física

Activitats Conjuntes

Aquest curs els especialistes d’educació física i psicomotricitat hem engegat un programa en el qual els infants d’educació infantil realitzen activitats motrius i jocs conjuntament amb els/les alumnes de primària.
L’objectiu és establir una coherència entre el que treballem a psicomotricitat i el que desenvolupem a educació física. Vam aprofitar que els alumnes de P3 coincidien amb horari amb els de 6è i vam muntar els següents racons de joc:

Paracaigudes

Pilotes

Equilibri

Joc tradicionalActivitats Conjuntes

Vam constatar que els alumnes de 6è espontàniament centraven la seva tasca en protegir, vigilar i fer-se càrrec del grup de nens/nes que tenien assignats . Els petits van gaudir molt ja que es van sentir segurs i motivats amb els més grans.
Amb els alumnes de 1er i P5 vam muntar els mateixos racons . L’objectiu d’aquesta activitat era apropar els alumnes de P5 als de 1er ja que el curs vinent passen a primària. Tots es van implicar amb les activitats i van gaudir interactuant els uns amb els altres.

Activitats ConjuntesActivitats Conjuntes

This entry was posted in Educació Física i Psicomotricitat on by .

About hramos2

Formació: -Mestre Primària Especialitat Educació Infantil -Pedagog Escoles on he parat algun cop -Escola Maristes Champagnat (Badalona - Barcelona) -Llar d'Infants el Drac (Vilanova i la Geltrú - Penedès) -CEIP El Margalló (Vilanova i la Geltrú - Penedès) -CEIP Tanit (Santa Coloma de Gramanet - Barcelona) -CEIP Vilanova II/Ítaca (Vilanova i la Geltrú - Penedès) -CEIP Canigó (Vilanova i la Geltrú - Penedès) -CEIP Àngel Guimerà (El Vendrell - Penedès)

Deixa un comentari