CONTES DEL MÓN

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

28 respostes a CONTES DEL MÓN

 1. Anabel Salón diu:

  Espero que guanyem !!!! <3

 2. Marina diu:

  Eii m’han fey un primer plano! (Y) jajajajjaja vaa ser molt divertit! :)

 3. Jana :) diu:

  Ha sigut molt divertit! ;)

 4. Arnau diu:

  Em va agradar que ens vinguessin a gravar perquè vaig sortir a la televisió. mentre ens gravaven estava molt nerviós i estava rient tota l’estona.
  aquesta experiència m’ha agradat molt

 5. Sara Villalonga diu:

  Em va agradar molt que vinguessin a gravar-nos , ma semblat una experiència única i molt emocionant, vaig estar una mica nerviosa quan ens estaven gravant però, al final va estar molt divertit i quan ho vaig veure per la tele em vaig emocionar molt, sortia per la tele!

 6. Isaias diu:

  M’ha agradat molt per que ens van grabar. Es la primera vegada que surto per la tele!
  Va ser molt divertit!

 7. Maricielo! (: diu:

  A mi em va agradar molt, va ser una experiència molt bona. Per mi va ser la primera vegada que em vaig veure a mi mateixa, sortir per la televisió. I els nois van ser molt amables amb tots nosaltres. Espero tornar a repetir-ho!

 8. Borja Juan Menéndez diu:

  M’ha semblat molt interessant i molt sorprenent que aguem sortit per la televisió.

 9. Marina diu:

  Ha sigutt molt divertit i asobre em van fer un primer plano :)

 10. Laia Muñoz Sánchez diu:

  Que ”guay” em van gravar en primer plano:).. me va agradar molt que em vinguessin a gravar a mi hi ha tot primer eso D! va ser molt divertit m’ho vaig passar geniaal!! :)..ho vem fer genial! :) (Y)

 11. Shirley diu:

  m’ ha agradat molt fer aquest video en el que expliquem el conte que nosaltres hem fet,
  em sembla una mica impresionant, perque van vindre a grabar una hora, i el video d’ura 2 o 3 minuts!
  encara que sentia una mica de vergonya…. m’ hagradat molt participar-hi.

 12. Ainoa Fraguela Infantes diu:

  m’ha agradat participar-hi

 13. PAULA MUÑOZ diu:

  Hola,m’ha agradat molt participar-hi.
  Gracies per a tot!!

 14. Maria Mayans diu:

  k xulu el conte:)

 15. Gemma Pons diu:

  hola soc la Gemma Pons soc l’alumana de 1r ESO A m’agradat molt e

 16. mariona vintimilla teixidó diu:

  mola molt !!!!!!!!!!

 17. Elena diu:

  La veritat a mi també m’hagués agradat sortir-hi perquè m’ha semblat bastant interessant i bonic.

 18. quique cepeda diu:

  el video m´ha agradat molt pero no m´agrada esperar 20 segons per un anunci de la pelicula “arthur chrtsmas” i mes a mes en català us la recomano
  i tambe per veure´l al web d´info K
  per cert si el voleu veurel un dia el infoK ho ementen desde 2001 (quan canal super3 era encara K3 es va jubilar el 2009 en una edició de la festa dels supers) ho emeten de dilluns a divendres a les 19:30 al canal super3 i els caps de setmana a les 10:30 aproximadament i tambe al canal 324

 19. Nerea Martín Gibaja diu:

  M’ha agradat molt, ha sigut molt interesant. A mi m’hagués agradat que gravesin la nostre clase, la A. Ho han explicat molt bé. A mi m’agradat molt fer un conte.

 20. malegret diu:

  prenc nota del teu suggeriment

 21. malegret diu:

  És molt important la participació de tots, en qualsevol activitat. Totes les persones són necessàries. Estic molt contenta que us hagi agradat. Participar, escoltar, pensar, crear,. És la base del nostre bloc Paràbola Musical. Fes servir aquesta eina com a eina d’expressió i comunicació entre tots els companys del c lase. És molt important la teva opinió. Espero aviat el teu comentari. gràcies

 22. malegret diu:

  És molt important la participació de tots, en qualsevol activitat.. Participar, escoltar, pensar, crear,. És la base del nostre bloc Paràbola Musical. Fes servir aquesta eina com a eina d’expressió i comunicació entre tots els companys del c lase. És molt important la teva opinió. Espero aviat el teu comentari. gràcies

 23. malegret diu:

  És molt important la participació de tots, en qualsevol activitat. Totes les persones són necessàries. Estic molt contenta que us hagi agradat. Participar, escoltar, pensar, crear,. És la base del nostre bloc Paràbola Musical.
  Com més activitats fas més satisfeta i realitzada et trobes. anim
  s Fes servir aquesta eina com a eina d’expressió i comunicació entre tots els companys del c lase. És molt important la teva opinió. Espero aviat el teu comentari. gràcies

 24. malegret diu:

  si es participa es poden aconseguir coses que si ens quedem aturats i amb els braços caiguts mai aconseguiràs. Val la pena sortir a la tele?. Contesta i comenta

 25. malegret diu:

  si es participa es poden aconseguir coses que si ens quedem aturats i amb els braços caiguts mai aconseguiràs. Val la pena sortir a la tele?. Contesta i comenta.,

 26. malegret diu:

  si es participa es poden aconseguir coses que si ens quedem aturats i amb els braços caiguts mai aconseguiràs. Val la pena sortir a la tele?. Contesta i comenta. Ânim.

 27. Gemma Pons diu:

  hola sòc la Gemma m’agrat molt els comentaris que heu fet.
  i m’agradat molt qui explica el Nil

 28. Gemma Pons diu:

  l’Anabel tens tota la reò.
  Però al final no guanyraem molt guanyara de Santa Silia

  Sóc la GEMMA PONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà