TALLER DE RÀDIO A 4t

El passat dimarts 13 de febrer, aprofitant la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, ens va visitar la Montse Vidal, mare de l’escola, locutora i redactora de ràdio i publicitat, presentadora i guionista. La Montse ens va ensenyar moltes coses la ràdio, començant per la seva història, com funciona i com es preparen els programes. Després va instal·lar un micro i nosaltres vam gravar el guió que ella havia preparat, relacionat amb el canvi climàtic i l’ús sostenible de l’aigua. Després de la seva edició, aquest és el resultat. Va ser un taller molt divertit, ens ho vam passar d’allò més bé i vam aprendre un munt sobre la ràdio.

Aquest article s'ha publicat dins de General, QUART i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a TALLER DE RÀDIO A 4t

 1. Annabel diu:

  Que bé que ho han fet! Veig futur periodístic aquí

 2. Ortiz Massó diu:

  Ohhh!! Que interesante y que excelentes locutoras!!! Felicidades!!!

 3. Massimo diu:

  Molt bé!!! sempre m’ha agradat molt la ràdio, és una bona companya.

 4. Carme Martín diu:

  Molt bona iniciativa! Ho han fet genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *