AVUI, US EXPLIQUEN LES COLÒNIES ELS I LES ALUMNES DE 6è!!

 

Avui al matí hem anat a visitar la cova D’ANES!
Primerament hem estat pujant una muntanya amb molt de desnivell que feia una bona pujada i molt rocosa per poder arribar fins allà. Quan hem arribat, ens han donat uns cascos abans d’entrar, per seguretat, i hem començat la visita.
Hem passat per diferents formacions de terra, algunes eren planes i unes altres més verticals. Ens han explicat un tipus de formació que es diu estalectites, que per formar només un centímetre triguen cent anys! Quan hem arribat al final ens han explicat una història molt interessant. Per acabar, ens han fet apagar les llanternes per fer un minut de silenci, respectant la història de la cova.
Ens ha agradat molt fer aquesta activitat. No us perdeu les següents aventures d’aquestes colònies!

Mei i Adriana

 

Aquesta tarda, tota la classe de 6è hem anat a l’hípica de Prullans a fer activitats amb els cavalls i una d’elles ha estat fer una ruta. Primer, el monitor Elian ens ha fet una explicació de com muntar a cavall, com conduir-los i cada part de la seva equipació…

Després, ens hem dividit en dos grups. El primer grup ha començat muntant, i després ha muntat l’altre. Quan hem muntat anàvem fent voltes al voltant de cons en una pista gran, i després hem fet la ruta. La ruta també l’hem fet amb els mateixos grups. Hem sortit de la pista i hem anat seguint a l’Elian i una altra noia que també ens guiava. També ens han ensenyat a tenir equilibri a dalt del cavall i com frenar i a avançar donant-li cops a la panxa amb les cames.

En conclusió, ens ho hem passat molt bé, famílies!

Leo i Sira

Aquest article ha estat publicat en colònies, Promoció 2014-2023, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *