Ja han arribat les nostres colònies!!

Les alumnes i els alumnes de sisè han pogut gaudir d’un divertidíssim primer dia de colònies! Tot i que sortint de l’escola el temps no ens ha acompanyat, un cop a la Cerdanya la pluja ens ha respectat força i hem pogut fer totes les activitats previstes.

Hem començat el dia coneixent la casa i organitzant les habitacions, que ja sabeu que és un dels moments preferits de les colònies! Després de dinar hem anat fer el “Race Camp”, un circuit d’estacions amb activitats esportives com el tir amb arc, jocs col·laboratius i d’altres per equips.

En tornar a l’alberg la Bruna, hem gaudit d’un bon sopar i ens hem preparat pel joc de nit, que estan fent ara mateix.

No us perdeu l’entrada de demà, que el dia promet!

 

Aquest article ha estat publicat en colònies, Promoció 2014-2023, SISÈ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *