DIADA DE SANT JORDI

El proper dijous 23 d’abril dedicarem la jornada a la celebració de Sant Jordi. Al llarg del dia realitzarem diferents activitats:

  • Exposició de treballs artístics i literaris dels alumnes de tots els cursos, relacionats amb la festivitat de Sant Jordi o amb altres temàtiques. Aquesta exposició estarà situada a la Sala d’Usos Múltiples de l’edifici de Primària oberta a totes les famílies des del dimecres dia 22 d’abril a les 11:30h fins dijous dia 23 d’abril a les 16:00h. Podeu aprofitar qualsevol moment per a venir a visitar-la acompanyats dels vostres fills i filles o sols al llarg dels dies 22 i 23.
  •  Venda i exposició de llibres a càrrec dels alumnes de 6è, amb la col.laboració de diferents llibreries de la població. L’exposició de llibres es visitarà per tots els alumnes i podran adquirir, si volen, algun exemplar. L’exposició romandrà oberta de les 9:30h. fins a les 17:30h. del dia 23 d’abril.
  • Marató de lectura de poemes a càrrec dels alumnes.
  • Lliurament de premis als guanyadors del Concurs artístic i literari de Sant Jordi 2015 de l’Escola Sant Miquel, a les 11:30h. La temàtica d’aquest any ha estat el Carrilet.

Els premis guanyadors es podran visualitzar en llibre digital a la següent adreça:

http://apliense.xtec.cat/prestatgeria/e3004013_2987/llibre

Recordeu que a partir del dia 22 d’abril ja podreu visitar l’ exposició de treballs de Sant Jordi!!

2 thoughts on “DIADA DE SANT JORDI

  1. julia ventura pelló

    Els castells de 3r van ser xulíssims i l’exposició perfecta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *