3 thoughts on “LIPDUB

 1. Mar 6è

  Qua estava veient el lipdup a les cantades estava a punt de plorar de l’emoció de les meves últimes cantades i, a més a més de l’emoció de sortir a presentar i només pensar que falta poc per deixar de costat aquesta escola em poso a plorar perquè són molts anys aqui .

 2. Jesús de 5è

  Hola,soc en Jesús i em va agradar molt el lipdub quan ho vam fer a les nadales quan va acabar em sentia com una estrella. 🙂 🙂 🙂 :-):-)

 3. dennise de 5è

  hola soc la Dennise de 5è i a mi quan vam grabar el libdup m’ho vaig passar molt bé el millor va ser quan ho vau ensenyar em vaig sentir :admirada i estic segura de que parlo en nom de tota l’escola
  bé ens ho vam passar molt bé!!!
  petons Dennise <3 <3 <3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *