A P3 TAMBÉ TREBALLEM L’HORT

El tiet Xavi, tiet avi d’en Lluc ens va proposar fer una visita al seu hort.
Sempre n’ha sigut aficionat i des que es va jubilar que s’hi dedica de ple i en Lluc s’ha convertit en el seu “ajudant”.
És per això que vam acceptar la proposta i vam decidir que hi dedicariem més temps i en faríem tot un projecte de treball.

Vam començar a parlar del tema de l’hort aprofitant que a l’escola vam tenir durant uns dies l’hort itinerant de l’escola bressol la Balca, al qual aquests nens de P3 hi havien participat el curs passat ja que alguns d’ells anaven a aquesta escola bressol. El vam anar a buscar per fixar-nos com funcionava, amb el seu sistema de rec gota a gota. també vam poder veure les seves fotos de quan eren més petits i alguns van recordar el treball fet conjuntament amb la gent del COIET.

 

També vam fer la visita a l’hort del tiet d’en Lluc on ens va ensenyar un munt de coses sobre el seu hort, vam veure què hi havia plantat i vam collir enciam, porro, all i ceba i menta que vam tocar, olorar i fins i tot tastar.

A la tarda vam anar a fer una visita al pati gran de l’escola a la zona dels horts.
Allà hem reservat una petita parcel·la que treballarem per a fer un petit hort, l”hortet de P3.
Per saber com ho hem de fer vam observar els altres horts que ja han fet els nens de 2n i de 5è. I mentre ho estavem observant, vam comptar amb la companyia dels nens de 5è que van venir a plantar carbassons i calèndula i ens van explicar com es fa.

Proprerament anirem dedicant-nos a fer el nostre propi hort.
Ja en rebreu més notícies!….

Aquest article ha estat publicat en ED. INFANTIL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a A P3 TAMBÉ TREBALLEM L’HORT

  1. Sóc una alumna de 5èA i treballo l’hort de 5è, es molt divertit estar en companyia de els teus companys de clase per fer l’hort i passanso bé a l’hora de plástica, sempre anem per grups que n’hi ha tres i encara que a vegades no hi podem anar tots segueix sen molt divertit treballar l’hort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *