Pla de treball Confinament P5

Al llarg de la propera setmana els nens i nenes de P5 hauran d’estar a casa guardant confinament. A l’escola us hem preparat un pla de treball per continuar treballant com si estiguéssiu a l’escola. Totes les famílies heu rebut un correu amb la informació detallada per realitzar les tasques. Al blog us adjuntem el PLA DE TREBALL per si alguna família té dificultats amb el correu electrònic, tal com vàrem fer els cursos anteriors. Recordeu enviar les imatges de les tasques al correu de la Mai (maiherrerom@emontserrat.cat), que serà la referent del grup fins a la tornada a l’escola desprès del confinament.

Desitgem retrobar-nos a l’escola molt aviat! Ànims i salut per tothom!

Mestres d’infantil

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *