Iniciem un nou trimestre

Ja ha arribat el gener i s’han acabat totes les festes. Hem tornat tots a l’escola i hem pogut compartir amb els companys, companyes i mestres els moments viscuts aquest Nadal. Il·lusió i molta màgia desprenien els missatges que amb molt d’amor ens han anat explicant tots els infants.

A l’escola hem trobat uns quants paquets que Ses Majestats Reials en han portat desprès que els patges portessin les nostres cartes cap a Orient. Tots al gimnàs hem anat obrint els paquets per trobar tot el que vàrem demanar al desembre: puzles, jocs de lògica matemàtica, varetes imantades, pipetes comptagotes, pinces diferents, guixos de colors…

Ah! I els nens i nenes de P3 s’han trobat uns paquets ben dolços a l’aula que s’ho han menjat per esmorzar. Moltes gràcies tió per enrecordar-te d’ells! A la motxilla sortiràn amb una xocolatina i unes llaminadures obsequi del Tió i el Patge Reial de l’útim dia d’escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *